Eltrip-65nce -suurtarkkuustrippi

Eltrip-65nce on uuden sukupolven tarkkuustrippi joka mahdollistaa matkan mittauksen ällistyttävän suurella tarkkuudella. Käytettäessä enkooderi-tyyppistä anturia joko auton omalla renkaalla tai erillisellä mittapyörällä mittatakkuus on jopa parempi kuin mittarin 0,1 metrin näyttötarkkuus.

Mittarin käyttö on tehty helpoksi - mittarin kaikkia yleisimpiä toimintoja voi käyttää suoraan yhdellä näppäimellä. Sisäänrakennettu Eltrip-45nc -yhteensopiva tietoliikennetoiminto mahdollistaa mittarin ohjauksen tarvittaessa vaikka täysin tietokoneen avulla, jolloin mittatulokset voidaan siirtää suoraan mittausohjelmiston käyttöön.
Matkan esiasetus mahdollistaa myös mittauksen "väärästä suunnasta" alkaen. Mittariin voidaan asettaa lähtöpisteen matkalukema suoraan mittarin näppäimistöltä ja ohjelmoida mittari laskemaan tästä pisteestä alas- tai ylöspäin.

Mittarin voidaan kytkeä myös vaihtokytkimellä auton omaan matkapulssiin, jolloin erillinen enkooderianturi voidaan ottaa käyttöön aina silloin tarvitaan suurta mittatarkkuutta ja muulloin (esim. siirtymien mittauspaikkojen välillä) käytetään ajoneuvon omaa matkapulssia.