Eltrip 7k -
Helppokäyttöinen kitkamittari


Eltrip-7k kitkamittari perustuu auton hidastuvuuden mittaukseen jarrutuksen aikana ja siten sen asennus ja käyttö on helppoa - sinun tarvitsee mittaukset aloittaessasi vain kytkeä se tupakansytyttimeen ja Eltrip-7k on valmis käyttöön!


Tiedote 25.5.2012 Liikennevirasto on hyväksynyt Eltrip-7k-sarjan mittarit käytettäväksi talvitienhoidon kitkamittauksissa sillä edellytyksellä että niissä on käytössä uusin, 2012 Maaliskuussa julkaistu ohjelmaversio.
Pyydämme toimittamaan tätä vanhemmat mittarit meille Oulun toimipisteeseen ilmaista päivitystä varten.

Tärkeimmät ominaisuudet:


Helposti käyttöön

Koska Eltrip-7k:ää ei tarvitse kytkeä auton järjestelmiin, se on helppo liittää käytettäessä auton tupakansytyttimeen ja se on heti valmis mittauksiin.

Kitkan mittaus

Kitkan mittaus tapahtuu lyhyellä, noin yhden sekunnin mittaisella jarrutuksella, jolloin mittari mittaa auton hidastuvuuden ja laskee sen perusteella kitkakertoimen. Mittaus on nopea ja helppo tehdä jolloin mittaus on helppo tehdä aina tarvittaessa.

Tiedon siirto

Eltrip-7kmb-mallissa on sisäänrakennettu BlueTooth-toiminnallisuus jolla kitkatiedot voi siirtää edelleen esimerkiksi kämmentietokoneelle tai matkapuhelimelle josta ne voidaan siirtää eteenpäin jatkokäsittelyä varten.

Eltrip-7k mittarien mallit

Alla olevassa luettelossa on eritelty eri Eltrip-7k- sarjan mittareiden ominaisuudet jotka eivät ole yhteisiä kaikille malleille.

Lataa Eltrip-7k käyttöohje täältä.