Mitax-300Ajankohtaisia MITAX-uutisia

Taksamuutos 1.7.2016
30.6.2016
Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti taksimatkojen kuluttajilta perittävät maksimihinnat nousevat vajaan 2% verran 1.7.2016. Käytönnössä tämä tarkoittaa että kilometrihinta nousee useimmissa kyydeissä n. 2c/km (3c/km mikäli autossa on 5 tai useampi asiakas).Muutoksia jaettuun maksuun
2.6.2016
KELA on ilmoittanut että yhdistelykyydeissä uusi, asiakkaiden matkustamaan matkaan perustuva kustannusten jakomalli haluttaisiin käyttöön varsin pian - jo ensi vuoden alusta. Tämän takia vanhat Mitax-21-mittarit (jotka eivät tähän laskentatapaan pysty) vanhenevat oletettua nopeammin.
Mitax-300 -mittareihin tämä toiminto saadaan käyttöön ohjelmapäivityksellä sekä jaetun maksun käytön uudelleen opettelulla - mittarille täytyy jatkossa ilmoittaa aina kun asiakas nousee kyytiin ja maksua tehdessä kuka on jäämässä pois kyydistä.
Ilmoitamme tämän käyttöön otosta tarkemmin myöhemmin kun aikatauluista saadaan tarkempaa tietoa.vx690 viivästyy
2.6.2016
Valitettavasti uuden Verifone vx690-maksupäätteen yhdistäminen Mitaxiin on osoittautunut odotettua vaikeammaksi operaatioksi, ja langatonta yhteyttä mittarin ja päätteen välille yritetään vieläkin saada toimimaan. Ilmoitamme sitten kun tästä on parempaa tietoa tarjolla.Henkilökuljetusnäyttely
22.3.2016
Olemme mukana myös Henkilökuljetusnäyttelyssä 6.-7.4. 2016, Tampereen Pirkkahallissa (Messu- ja Urheilukeskuksesa).
Tervetuloa tutustumaan!
Lisätietoja tapahtumasta löydät klikkaamalla täältä.Uusi maksupääte Verifone vx690
29.9.2015
Kiitos Lapin Taksin Syyspäivillä kävijöille. Tällä kertaa ensiesittelyssä oli uusi Verifone (vanhalta nimeltä Point) vx690-maksupääte (kuvan alareunassa) jossa on aikaisemman GPRS/3G-tuen lisäksi käytettävissä myös Bluetooth ja WLAN. Bluetooth-yhteyttä voidaan käyttää myös päätteen liittämiseksi Mitax-300 taksamittariin jolloin autoteline tarvitaan vain päätteen latausta varten.

Pääte tulee myyntiin lähiaikoina ja sen hinta on jonkin verran korkeampi kuin aikaisemman vx680-päätteen hinta. Vielä vx690-päätettä ei kuitenkaan voida käyttää autoissa Bluetooth-yhteyden tuen sekä autotelineen puutteen vuoksi, julkaisemme tässä lisätietoa heti kun tämä on mahdollista.

Aikaisempi vx680-maksupääte säilyy edelleen valikoimassa vx690-päätteen rinnalla.Ajoneuvoseuranta RTM-yksiköllä
13.8.2015
Nyt RTM-yksikön yhteyteen on saatavissa myös ajoneuvojen (lähes) reaaliaikainen seuranta (tiedot päivittyvät n. 15min välein) - näe missä autosi ovat olleet viimeisen tunnin aikana ja missä ne ovat nyt!
Katso esimerkki nettipalvelustamme, Ajoneuvoseuranta-kohdan alla.Taksinäyttely 2015
12.6.2015
Kiitokset kaikille Taksinäyttelyssä kävijöille!

DDS Wirelessin (eli vanhalla nimellä Mobisoft) osastolla esillä oli myös paljon kiinnostusta herättänyt paketti jossa Taxibook Vehicle ja Mitax-300 on yhdistetty siten että mittarin tärkeimpiä toimintoja voidaan käyttää täysin TBV:n kautta.
Esimäiset koekäyttöpaketit saadaan muutamalle autoilijalle testikäyttöön jo tämän syksyn aikana. Kysymykset aiheesta voitte esittää toistaiseksi meille.Likuma
12.5.2015
Mitax ja Verifone tukevat suoraan yleisimpiä SHL/VPL-maksukortteja, kuten Likumaa.
Western Likuma ja useat muut kortit voidaan ottaa suoraan käyttöön ilmoittamalla Verifonelle asiasta, muuta ei tarvita.
Tässä ohje kortin käyttöön sekä Mitax-300 että Mitax-21 mittareilla.


Käyttöohje
26.11.2014
Päivitetyt käyttöohjeet ovat saatavissa, lataa PDF-versiot (suomen- ja ruotsinkieliset) tämän sivun alareunasta tai soita meille niin toimitamme uuden kappaleen sinulle heti kun saamme ne painosta.


Point vx670-pääte poistumassa
2.10.2014
Vanhemmat Point vx670-päätteet ovat elinkaarensa lopussa ja niitä ei siirretä enää uusille omistajille. Nykyinen omistaja voi käyttää niitä edelleen mutta uudelle omistajille siirto ei ole mahdollista.
Älä siis hanki enää käytettyä vx670-maksupäätettä, sitä et voi enää käyttää!
Jos tarvitset maksupäätettä, suosittelemme uudempaa vx680-mallia joka osaa myös etäluettavat kortit.Mitax ja Exim --
19.3.2014

Mitax-300 on liitettävissä nyt myös Traforen Exim-tietotyökaluun. Tätä varten mittariin liitetään alla mainittu RTM josta Trippi tällöin ei peri lainkaan kuukausimaksuja.
Tutustu Exim-palveluun täältä.


-- tai oma nettipalvelumme, nyt paikkatiedolla
19.3.2014

Tarjoamme myös omaa nettipalveluamme johon kaikki kuitit ja raportit voidaan siirtää automaattisesti RTM-modulin avulla ja josta ne ovat vapaasti selattavissa. Helppo tapa laskutustositteiden ja raporttien säilytykseen!
Halutessasi voit liittää tähän myös GPS-yksikön jolloin kaikista ajoista talletetaan myös reittimerkintä. Ei enää epäselvyyttä laskutettavien ajojen toteutuneista kilometreistä, sillä ajettu reitti on helposti toimitettavissa myös laskutettavalle asiakkaalle.