Eltrip-65n -sarjan matkamittarit

Eltrip-65n -sarjan matkamittarit on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja luotettaviksi vaativissa Pohjolan oloissa - oli ulkona sitten helle tai tulipalopakkanen.

Eltrip-65n -mittarit sisältävät 6 itsenäistä matkalaskinta jotka voit nollata halutessasi ja joista voit vaapasti valita 1-5 laskinta yhtä aikaa käyttöön milloin tahansa. Näihin on liitetty myös aika- ja yhteismatkalaskimet joilla seuraat helposti kaikkia ajojasi, niin lyhyitä kuin pitkiä.

Mittarin voidaan kytkeä suoraan ajoneuvon omaan matkapulsiin tai tarvittaessa matka mitataan suoraan renkaalta tai mittapyörältä erillisellä anturilla. Mittari voidaan kytkeä mittaamaan peruutettaessa taaksepäin jolloin muutaman metrin ajo risteyksen ohi ei sotke tarkkaa mittaustasi.

Asennus onnistuu helposti - voit asentaa sen halutessasi itse, meiltä saat tiedot asennuksesta useimpiin ajoneuvoihin, tai voit antaa asennuksen paikallisen edustajamme tehtäväksi. Mittari asennettuna "avaimet käteen" -periaatteella - mikäs sen helpompaa.

Eltrip-65nc -mallissa on lisäksi tietokoneliitäntä jolla voit siirtää mittaustulokset suoraan tietokoneelle, puhelimelle, tabletille tai mille tahansa laitteelle. Tarvitset vain sopivan ohjelmiston jolla saat mittaustulokset siirrettyä. Meiltä on saatavissa yksinkertainen Windows-tietokoneissa toimiva ohjelma ilmaiseksi, tai jopa myös erityisesti sinun tarpeisiisi räätälöity ratkaisu tarvittaessa. Liitäntä matkapuhelimiin yms. laitteisiin voi vaatia erillisen Bluetooth-adepterin käyttöä.

Saatavissa olevat mallit

Eltrip-65n10

Eltrip-65n

Eltrip-65nc

Samat ominaisuudet kuin Eltrip-65n -mallissa, lisäksi liityntä tietokoneelle, puhelimelle yms. laitteelle. Langatonta yhteyttä varten tarvitaan erillisen Bluetooth-adapteri.
Mittarin hintaan kuuluu yksinkertainen PC-ohjelma jolla mittarin toimintoja voidaan ohjata.

Eltrip-65nce

Suurtarkkuusmittari 0,1m (10cm) näyttötarkkuudella. Katso täältä lisätietoja.

Eltrip-65nk-sarja

Lisäksi saatavissa on kitkamittauksella varustetut Eltrip-65nk -mallit. Katso täältä lisätietoja.

Ajopäiväkirja

Mikäli tarvitset matkamittauksistasi tarkat merkinnät talteen, tutustu myös Eltrip-55 ajopäiväkirjaan. Ajopäiväkirja tallettaa ajon alku-, ja loppuajan, tarkan matkan (jopa metrin tarkkuudella) sekä ajoon käytetyn ajan, ja tulokset ovat aina helposti selattavissa nettipalvelussamme.