Eltrip-65nk -sarjan kitkamittarit

Uutta! Eltrip-65nkw WLAN-yhteydellä ja GPS-paikannuksella

Kitkatietojen mittaus sekä keruu on entistäkin helpompaa. Eltrip-65nkw kerää mittaustiedot muistiinsa a lähettää ne välittömästi tukiaseman lähelle saavuttaessa järjestelmäämme, josta tulokset ovat selattavissa tai välitettävissä edelleen kolmannen osapuolen järjestelmiin tarvittaessa.

Voit tutustua kitkamittausten tulospalveluun täällä. Palvelu sisältää simuloituja testimittauksia parin päivän ajalta Oulun alueelta. Tulokset on nähtävissä ruudulta kartan kanssa sekä ladattavissa .CSV-muotoisena toisiin työkaluihin. Palvelu on sama sekä Eltrip-65nkb- että 65nkw -laitteille, ja molempia mittareita on mahdollista liittää samaan palveluun näin halutessa.


Tiedonsiirto autosta konttorille Android-puhelimella

Yhdistämällä Eltrip-65nkb -mittari Android-sovelluksella palveluumme saat käyttöösi helpon, nopean ja tehokkaan työkalun mittaustulosten siirtämiseksi toimistoon. Uusissa Android- puhelimissa toimiva ohjelma vastaanottaa hyväksytyt kitkamittaukset mittarilta, liittää niihin paikkatiedon ja välittää ne eteenpäin palveluumme mistä ne on helppo hakea analysoitaviksi toimistolla. Samalla kaikki mittaukset tallettuvat tietokantaan josta ne voidaan milloin tahansa hakea tarkistettavaksi.

Voit tutustua tulospalveluun täällä. Palvelu sisältää simuloituja testimittauksia parin päivän ajalta tältä kesältä Oulun alueelta. Tulokset on nähtävissä ruudulta kartan kanssa sekä ladattavissa .CSV-muotoisena toisiin työkaluihin. Palvelu on sama sekä Eltrip-65nkb- että 65nkw -laitteille, ja molempia laitteita on mahdollista liittää tähän palveluun näin halutessa.Yleistä Eltrip-65nk -sarjan kitkamittareista

Eltrip-65nk -sarjan mittarit asennetaan kiinteästi autoon, missä niitä voidaan käyttää sekä etäisyysmittauksiin että mittaamaan tien pinnan kitkaa. Kitkan mittaus on helppoa: aseta mittari mittaamaan, jarruta lyhyesti ja mittari ilmoittaa tarkasti minkälainen kitka tiellä on. Kaikki Eltrip-kitkamittarit ovat Liikenneviraston hyväksymiä käytettäväksi talvitienhoidon kitkamittauksissa.

Eltrip-65nk -sarjaan kuuluu useita eri malleja tarpeen mukaan. Kaikkiin 65nk-mittareihin kuuluu sekä matkan, nopeuden että kitkan mittaus vakiona. Lisäksi on saatavissa lämpötilamittauksellä sekä tietokoneliitännällä varustetut mallit.

Asennus onnistuu helposti - voit asentaa sen halutessasi itse, meiltä saat tiedot asennuksesta useimpiin ajoneuvoihin, tai voit antaa asennuksen paikallisen edustajamme tehtäväksi. Mittari asennettuna "avaimet käteen" -periaatteella - mikäs sen helpompaa.

Jos haluat lisätietoja muista Eltrip-65 -sarjan mittarista, katso täältä lisää.
Katso myös asennusvapaat Eltrip-7k -sarjan kitkamittarit.

Saatavissa olevat mallit

Eltrip-65nk

Eltrip-65nkl

Eltrip-65nkc

Eltrip-65nkb

Eltrip-65nkwLataa käyttöohje Eltrip-65nk-mittareihin täältä (PDF)