Eltrip-85 -sarjan matka- ja kitkamittarit

Eltrip-85 -mittarit on suunniteltu tehokkaiksi mittalaitteiksi autoon ja muihin liikkuviin laitteisiin Suomen oloissa. Mittarit sisältävät aina matka-, aika- ja nopeusmittauksen halutulla näyttötarkkuudella, ja niiden toimintoja voidaan laajentaa myös asennettuna lisäoptioilla tarpeen mukaan esimerkiksi kitkamittauksella tai määrävälimerkinnällä.

Eltrip-85s -sarjan mittarit ovat edullisia perustrippejä yleiseen matkan mittaukseen silloin kun korkea mittausresoluutio tai kehittyneet ominaisuudet eivät ole kriittisiä mittaustarpeeseesi.

Eltrip-85n -sarjan mittarit ovat tehokkaita ja laajennettavia mittareita moneen tarpeeseen. Kaikki Eltrip-85n -mittarit ovat päivitettävissä helposti uusilla ominaisuuksilla tarpeidesi mukaan.

Kaikki Eltrip-85 -mittarit voidaan kytkeä suoraan ajoneuvon omaan matkapulsiin tai tarvittaessa matka mitataan suoraan renkaalta tai mittapyörältä erillisellä anturilla. Yleisesti paras mittatarkkuus saavutetaan erillisellä auton renkaalle tai vetoakselille liitettävällä anturilla. Myös erilaisia CAN-väylämuuntimia voidaan käyttää. Mittari voidaan kytkeä mittaamaan peruutettaessa taaksepäin jolloin muutaman metrin ajo risteyksen ohi ei sotke tarkkaa mittaustasi.

Asennus onnistuu helposti - voit asentaa sen halutessasi itse, meiltä saat tiedot asennuksesta useimpiin ajoneuvoihin, tai voit antaa asennuksen paikallisen edustajamme tehtäväksi. Mittari asennettuna "avaimet käteen" -periaatteella - mikäs sen helpompaa.

Saatavissa olevat mallit

Kaikki mittareiden mallit ovat päivitettävissä helposti jälkikäteen laajempiin malleihin, esimerkiksi tarvittaessa voit ottaa milloin tahansa Eltrip-85n -mittariisi käyttöön esimerkiksi kitka- tai etäohjaustoiminnot.

Eltrip-85n

Nämä toiminnot sisältyvät myös kaikkiin alla oleviin malleihin.

Etäohjaus- ja mittaus: Eltrip-85nc

Kitkamitaus: Eltrip-85nk

Lämpötilamittaus: Eltrip-85nkl

Määrävälimerkintä: Eltrip-85av

Perustrippi: Eltrip-85s

Eltrip-85s -sarjan mittarit ovat edullisia matkamittareita vähemmän vaativiin mittaustarpeisiin.

Katso myös Eltrip-65n-sarjan mittarit!

Saatavissa ovat myös Eltrip-65nk-sarjan matkamittarit sekä kitkamittauksella varustetut Eltrip-65nk -mallit.